14-03-2017

Dragør

Så tænker jeg lige, at vi vil opdatere jer om vores liv lige nu, og hvordan fremtiden (måske) kommer til at se ud for Con Kiki.

For at fortsætte, hvor vi sluttede sidst, blev Torbens ryg ikke bedre, og han havde dagligt voldsomme smerter og kunne næsten ikke gå. Efter diverse lægebesøg, smertestillende medicin og telefonkontakt med det danske sundhedsvæsen, efterfulgt af en skanning, der viste en stor diskusprolaps, indså vi, at vi måtte til DK for at få ordnet den ryg. 

Forinden måtte vi også igennem den svære beslutning at ændre vores sejlplan. At sejle til Panama og ud i Stillehavet tør vi simpelthen ikke. Det er langt væk, og der er lange sejladser, og med Torbens ryg, som måske - og måske ikke, er i orden!!!

Så d. 10/2 fløj vi til DK og sagde på gensyn til Con Kiki samt Kasper & Julie.

Kasper & Julie skulle sejle rundt i British Virgin Islands og US Virgin Islands og passe godt på skibet! Vi tror og fornemmer, at de har hygget sig i de dejlige omgivelser med det skønne skib...

Hjemme i Dragør havde vi heldigvis et værelse stående hos Torbens mor, som har et stort dejligt hus. Der havde vi før afrejse sat vores senge og skabet var fyldet med tøj/sko. Så der flyttede vi ind.

D. 28/2 blev Torben så opereret på et privat ryghospital, CFR i Hellerup. Operationen gik fint, og han er nu i gang med at genoptræne og få ryg og ben til at fungere igen - efter 2 mdr. med afklemte nerver. Det går roligt fremad, men han føler sig nu ikke helt på toppen endnu. Vi håber, at det bare drejer sig om, at have tålmodighed!

Planen fremadrettet er ellers, at jeg nu på onsdag d. 15/3 flyver til Puerto Rico, hvor Con Kiki gerne skulle være ankommet, så jeg atter kan komme ombord, hvilket jeg glæder mig meget til.

Torben kommer så om 2-3 uger - måske til Den Dominikanske Republik. Vi vil så gerne sejle til Cuba, måske Bahamas og til sidst Florida. 

D. 10/5 bliver Con Kiki nok fragtet tilbage over Atlanten til Sydengland. Torben og jeg vil så stille og roligt – ca. 3 mdr. - sejle båden hjem til Dragør. 

Ja, det var jo langt fra den sejlplan vi lagde frem før afgang. Vi kunne have valgt andre modeller end den vi er kommet frem til. Men under de omstændigheder vi står med nu, er det det mest rigtige og sikre for os. 

Selvfølgelig giver det stik i maven, når vi tænker på, hvor vi skulle have været nu i henhold til sejlplanen. For ikke at tale om alle de dejlige steder vi ikke får set med Con Kiki.

Forhåbentlig får vi noget dejligt sejlads og set nogle spændende steder i Caribien før det går tilbage mod Europa.

Vi holder jer naturligvis opdateret undervejs!