20-07-2016

Afgang fra Dragør - på gensyn!

Så blev det den 15. juli - dagen vi for lang tid siden havde bestemt skulle være afgangsdato. Som forventet har de seneste uger været temmelig hektiske. Vi har brugt (for) meget tid på at tømme huset og lukke ned derhjemme. Vi er, om ikke andet, den erfaring rigere, at vi skulle have lukket af tidligere derhjemme for at flytte på båden nogle uger inden afgang. Så ved vi det til næste gang :-)

Mange kom og sagde farvel fredag middag. Vejret var fint, champagnen på køl og humøret højt. Det var virkelig hyggeligt med alle de dejlige mennesker på kajen. Stort tak for fremmødet. Også tak til alle jer der ikke havde mulighed for at sige på gensyn på dagen, men i stedet lagde vejen forbi i tiden op til afgang.

Der var to gennemgående spørgsmål på kajen. "Har I kriller i maven?" og "har I styr på det hele"? Svarene er henholdsvis ja og nej. Selvfølgelig er det en meget mærkelig fornemmelse at tage "afsted fra det hele". Er vi rigtigt kloge og har vi erfaring nok? Burde vi have holdt fast i den normale tilværelse og lagt rum ind til mindre drastiske ting? Vi ved det ikke endnu, men glæder os til tiden der kommer.

Omkring forberedelse og "styr på det" kan man sige meget. Skulle vi gøre det om havde vi gjort meget andeledes, men at vente til at vi følte os helt klar var ikke en option. Så var vi aldrig kommet ud af havnen!

Meget af det vi ikke har nået må fikses undervejs. Det går nok alt sammen!

Casper W. tog nogle fine billeder som du kan se under Afsejling Dragør.