19-05-2016

Endelig kom dagen hvor vi skulle hente båden

Torsdag d. 28. april 2016 drog Kirsten, Torben, Kasper & Mathias mod Haderslev. Foråret (burde være) på vej, og det er blevet tid til at hente båden hjem til Dragør. Dejligt at se båden igen selv om Kirsten blev skuffet over vort valg af farve til biminien.

Vejret var ingenlunde med os. Til tider regnede og haglede det kraftigt. Vi fik dog gennemgået båden af de gode folk fra X-Yachts, og fik besøg af Kirstens forældre om aftenen. Mathias kørte bilen hjem, og vi tre andre gik til køjs.

Fredag var planen at sejle fra Haderslev til Svendborg. Kasper kunne kun sejle denne ene dag og havde set frem til turen. Fin tur ud af Haderslev Fjord, men efterfølgende noget rigtigt møg. Op til 15 m/s lige i snuden. Desforuden pivkoldt så Kirsten gik ned i kahytten for at få lidt varme. Det skulle hun aldrig have gjort for hun blev øjeblikkeligt søsyg. Mere end nogensinde, så hun gik nærmest i dørken ude på toilettet. Så er der langt til Svendborg! Ny beslutning - vi vendte rundt og gik til Årøsund. Lang tur hjem for Kasper.

Lørdag sejlede Kirsten og jeg mod Svendborg. Koldt, men fin vind, så vi fik prøvet sejl og rullebom mv. Altid skønt at komme til Svendborg. Talte med min bror Steffen om aftenen. Han tog en frisk beslutning og kom til Svendborg for at sejle med til Klintholm, og derefter Dragør. Sidste ben i totalt vindstille med ankomst i Dragør ved middagstid d. 2/5.

Se billeder fra turen her.